KERSTMARKT AAN DE GROENEZOOM

Dit wordt een niet te missen kerstmarkt met ‘echte Vreewijkse gezelligheid’. Dat beloven de stuwende krachten achter het komende evenement die met de hulp van de ondernemers aan de Groenezoom een geslaagde Kerstmarkt zullen neerzetten.

 

Lekker eten en warme drankjes in kersthuisjes te vinden bij

 • – 1: Roos Marijn huisje: Glühwein
  – 2: MCD huisje: eten en drinken verrassingsaanbod
 • – 3: Uljee huisje: Oliebollen
  – 3: Leeszaal huisje 1: erwtensoep
  – 4: Slager huisje: Broodje verse worst

 

 • Muziek, theater en meer kunstzinnigheid:
  – 1: Keramiek huisje: Keramiek kunst/potten
 • – 2: Wijk Co-op huisje: Informatie over de wijk Co-op.
  – 3: Leeszaal huisje 2: Vilten kunst
  – 4: Brink huisje 1: Rad van Avontuur & informatie over het Huis van de Wijk
  – 5: Brink huisje 2: Schminken voor kinderen.
  – 6: Cora huisje 1: Kerststukjes maken
  – 7: Cora huisje 2: Kerstpoppen & kerstversiering
  – 8: Rebelle huisje: Kinder kleding & sieraden
  – 9: Inge “Sax” huisje:  Gelukshuisjes

Koor Nieuw Zuid brengt overal gezelligheid binnen

‘Als wij beginnen te zingen, lopen ouderen gewoon de polonaise achter hun rollator. “Daar doe je het toch voor”, De vijftig zangers en zangeressen treden bijna wekelijks op, zowel binnen als buiten de regio. ‘Wij zijn geen smartlappenkoor, maar een gezelligheidskoor.

Diana Fox and her Ragdolls 

Diona Fox is een krachtige zangeres en classy frontvrouw met het hart op de tong: aanwezig, gevat en innemend. Haar liefde voor jazz, (neo)soul en popmuziek hoor je terug in haar teksten, een rauw randje die ook haar diepe, warme stemgeluid kenmerkt. Vaak vergeleken met Amy Winehouse en geïnspireerd door vocalisten als Carmen McRae, Billie Holiday en Ella Fitzgerald. Dat een meer met haar veelzijdige Ragdolls

Angel, singing Bird uit de Landbouwbuurt. 

Angeliek zoals zij echt heet, zingt al sinds mensenheugenis.Vanaf haar kindtijd vormt zij al jaren een achtergrondkoor met haar zus en komt uit een zeer muzikale familie. Zij is een autodidact en leerde zingen door het gewoon te doen.Haar grote voorbeelden zijn: Whitney Houston, Aretha Franklin, Prince, Michael Jackson, en Madonna.

Theater Kijk haar nou 

Deze uit Vreewijk afkomstige theatergroep heeft een breed scala aan voorstellingen voor kinderen van diverse leeftijdsgroepen en familie voorstellingen met diverse thema`s en is daardoor altijd actueel te noemen. Mark van Zanten en Gerdien Braams gaan als ‘walking acts’ zaterdag het publiek van klein tot groot vermaken.

Over Janny Kok

Als freelance journalist zetten nieuwsbronnen en opdrachtgevers mij ertoe aan het ‘product Janny Kok’ kwalitatief hoog te houden. Want waarom zou je een freelancer inhuren, als je substandard werk krijgt. Dat leveren van goed werk en dat precies op tijd afleveren is prioriteit nummer 1 van deze generalist, die het generalist zijn als toegevoegde waarde beschouwt. Het feit dat ik voor een fors deel Engelstalige productie lever, zie ik ook als toegevoegde waarde van het ‘product Janny Kok’. Onder het kopje 'maatschappelijk verantwoord ondernemen' valt mijn bestuurslidmaatschap van de vereniging Ondernemend Vreewijk. Daarvan ben ik de secretaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *