Herdenking 4 mei in Vreewijk

Hans Verhoef van het 4 mei Comité Vreewijk meldt het volgende: “Op 4 mei aanstaande vindt de herdenking oorlogsslachtoffers weer plaats bij het monument hoek Bongert/Beukendaal.

Aanvang 10.00 uur.

Na de plechtigheid wordt u in de Breepleinkerk (hoek Randweg/Breeweg) een kopje koffie/thee aangeboden. Om 11.00 uur start in de kerk een gevarieerd programma. Dit ziet er als volgt uit:

  • een optreden van het Strijkkwartet Klassiek op Zuid
  • een korte lezing van de heer Laban over zijn oorlogservaringen
  • jongerenkoor Sing it
  • een optreden van zanger Marlon
  • Muziek en Spoken Word door Claudia, Dimitra, Megan en Mariëlle 

U bent van harte welkom!

Stichting 4 mei Comité Vreewijk

Over Janny Kok

Als freelance journalist zetten nieuwsbronnen en opdrachtgevers mij ertoe aan het ‘product Janny Kok’ kwalitatief hoog te houden. Want waarom zou je een freelancer inhuren, als je substandard werk krijgt. Dat leveren van goed werk en dat precies op tijd afleveren is prioriteit nummer 1 van deze generalist, die het generalist zijn als toegevoegde waarde beschouwt. Het feit dat ik voor een fors deel Engelstalige productie lever, zie ik ook als toegevoegde waarde van het ‘product Janny Kok’. Onder het kopje 'maatschappelijk verantwoord ondernemen' valt mijn bestuurslidmaatschap van de vereniging Ondernemend Vreewijk. Daarvan ben ik de secretaris.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.