Communiceren smeermiddel voor mooi Vreewijk

De Facebookpagina van Ondernemend Vreewijk is een uitstekende bron van informatie van hetgeen er in Ondernemend Vreewijk gebeurt. Zo weten we wat er in de Halve Vlieger gebeurt en hoe Vreewijkers met een ‘groen’ hart begaan zijn met het groene karakter van Tuindorp Vreewijk.
Helaas heeft de rechter voor de bewoners een teleurstellende  uitspraak gedaan over de vergoeding die zij toegewezen kregen. De secretaris van Ondernemend Vreewijk probeerde voor de gerechtelijke uitspraak nog de kwestie aan te kaarten bij de Woonbond en de Huurdersvereniging. Daarop kwam na weken op maandag 20 augustus een formeel antwoord:
 
“Wij zijn niet met iets anders bezig. Het heeft onze volle aandacht. Lees ook artikelen op de website en in de Vreewijker.”
Frank” Of de Huurdersvereniging de Woonbond wil inschakelen of heeft ingeschakeld wordt met dit antwoord niet duidelijk.
 
Wat de tuinenverwaarlozing betreft dit: daar is de Tuinkeuringscommissie TKC ook aan zet. De tuinenkeurders overleggen een lijst van verwaarloosde tuinen aan Havensteder die ze op hun keurdersroute tegenkomen.Er komt een zogenoemde Groencoöperatie, waarbij Ondernemend Vreewijk voorzitter Lex Wilbers ook betrokken is.
Het gesprek dat de secretaris van Ondernemend Vreewijk onlangs had met de communicatiespecialisten Ben van Hoorn en Bianca Bakvis van Havensteder was constructief. Het blijft ook bij Havensteder mensenwerk, dus worden ook daar fouten gemaakt die ze het liefst willen voorkomen. De communicatiespecialsten aan de Pytagorasweg 27 wijzen op hun communicatiemiddelen. Dat zijn sociale media en de website www.havensteder.nl . Ben van Hoorn is het aanspreekpunt op kantoor en Denise Brandon is als wijkbeheerder de ogen en oren in de wijk. Daarvan moeten we dus gebruik maken; zeker als antwoord uitblijft. Dat kan gebeuren in vakantieperiodes en bij onderbezetting. Het is dus een kwestie van contact blijven zoeken via deze communicatiekanalen.

Over Janny Kok

Als freelance journalist zetten nieuwsbronnen en opdrachtgevers mij ertoe aan het ‘product Janny Kok’ kwalitatief hoog te houden. Want waarom zou je een freelancer inhuren, als je substandard werk krijgt. Dat leveren van goed werk en dat precies op tijd afleveren is prioriteit nummer 1 van deze generalist, die het generalist zijn als toegevoegde waarde beschouwt. Het feit dat ik voor een fors deel Engelstalige productie lever, zie ik ook als toegevoegde waarde van het ‘product Janny Kok’. Onder het kopje 'maatschappelijk verantwoord ondernemen' valt mijn bestuurslidmaatschap van de vereniging Ondernemend Vreewijk. Daarvan ben ik de secretaris.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.