MEER GROENEZOOM REURING EN FEEST

De lang leegstaande winkelpanden aan de Groenezoom zijn weer bezet met een aantrekkelijk aanbod. De nieuwe vishandelaar heeft van de viswinkelruimte iets moois gemaakt. Hetzelfde is gebeurd met het andere hoekpand waar Leeszaal Vreewijk dat zijn deuren heeft geopend en de kinderkledingwinkel tussen Kwaliteitsslager De Groene Zoom en Albert’s Bloemenatelier. Dat is reden voor een winkelfeest op zaterdag 7 juli, waarvoor de voorbereidingen in volle gang zijn. 

Het kan niet anders dan dat de zittende winkeliers de nieuwkomers hebben verwelkomd als potentiële winkelend publiekstrekkers en dat willen vieren. . Buurtsuper MCD heeftg met zijn uitgebreider aanbod, scherpe prijzen en uitgebreidere openingstijden al meer klandizie getrokken. Hetzelfde geldt voor Albert’s Bloemenatelier in de voormalige Wereldwinkelruimte, waar Cora en Albert laten zien wat creatief vakmanschap en ondernemerschap zijn. Dat kwaliteit wordt beloond met een trouwe klantenkring bewijzen zij en de voor hen nu bijna slagers buurman en -vrouw.

Over Janny Kok

Als freelance journalist zetten nieuwsbronnen en opdrachtgevers mij ertoe aan het ‘product Janny Kok’ kwalitatief hoog te houden. Want waarom zou je een freelancer inhuren, als je substandard werk krijgt. Dat leveren van goed werk en dat precies op tijd afleveren is prioriteit nummer 1 van deze generalist, die het generalist zijn als toegevoegde waarde beschouwt. Het feit dat ik voor een fors deel Engelstalige productie lever, zie ik ook als toegevoegde waarde van het ‘product Janny Kok’. Onder het kopje 'maatschappelijk verantwoord ondernemen' valt mijn bestuurslidmaatschap van de vereniging Ondernemend Vreewijk. Daarvan ben ik de secretaris.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.