Kindertheater ‘Kijk haar nou’

VOORSTELLINGEN

Het Kindertheater Kijk Haar Nou kent drie soorten voorstellingen. Allereerst zijn er de peuter/kleuter voorstelling van 2 t/m 5 jaar. Daarnaast zijn er de kindervoorstellingen vanaf 4 t/m 10 of vanaf 4 t/m 12 jaar. Als derde zijn er de familievoorstellingen voor iedereenvanaf 4 t/m 100 jaar en ouder.

SPEELRUIMTE EN TECHNISCHE VOORZIENINGEN

De minimale speelruimte, inclusief decor, vraagt een oppervlak van zes (6) meter breed, vier (4) meter diep en drie (3) meter hoog. Een kleiner speeloppervlak is soms mogelijk, dit graag na overleg. Voor voorstellingen die buiten het theater gespeeld worden (b.v. op scholen of in wijkgebouwen) beschikt Kijk Haar Nou over een eigen licht- en geluidsinstallatie. Hiervoor is echter wel electra noodzakelijk. Bij voorkeur een krachtstroominstallatie. Indien deze niet voor handen is voldoen twee van elkaar gescheiden stroomgroepen van 220 volt ook. Verduistering is voor de voorstellingen noodzakelijk. In voorkomende gevallen bestaat evenwel de mogelijkheid om zonder deze randvoorwaarden te spelen. Voel u vrij om te informeren.
OPBOUWEN EN AFBREKEN

kindertheater-kijk-haar-nou_src_2
Het opbouwen van de decors, inclusief aansluiting (op locatie) van elektrische en elektronische apparatuur duurt (afhankelijk van de gekozen voorstelling) circa twee (2) of circa vier (4) uur. Afbreken kan binnen een (1) uur. Het opbouwen en afbreken van het decor voor peutervoorstellingen duurt circa een (1) uur.

kindertheater-kijk-haar-nou_src_1

Kindertheater ‘Kijk haar nou’
Kindertheater Kijk Haar Nou is een jong en onafhankelijk kindertheater uit Rotterdam, opgericht in 1991 door Gerdien Braams. Naast de vaste acteurs kent de groep een keur aan gastspelers, die met name in de familievoorstellingen acte de presence geven. Kijk Haar Nou heeft drie soorten voorstellingen.

Lede 93
3075 HJ Rotterdam
010 4197018, 06 55383172

mark@kijkhaarnou.nl
www.kijkhaarnou.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.