Bibliotheek Feijenoord hotspot in Vreewijk

Welkom in bibliotheek Feijenoord De bibliotheek is er voor iedereen, u bent van harte welkom. Behalve boeken lenen, uw krant of tijdschriften lezen zijn er ook allerlei activiteiten te doen. Hieronder een kleine greep uit de mogelijkheden. De woensdagmiddag is voor de kinderen, er wordt voorgelezen en geknutseld, zij en hun ouders zijn van harte welkom. Het knutselen heeft altijd iets met het voorgelezen boek te maken. Op de donderdagochtend is het tijd voor de peuters, dan wordt er voor de allerkleinsten voorgelezen. Misschien vindt u het fijn om buiten te zitten lezen? Dat kan ook in de bibliotheek.

Er is een heerlijke rustige binnentuin, waar u als het weer meezit in de zon of in de schaduw uw boek, krant of tijdschrift kunt lezen. In de koffiecorner kunt u een kopje koffie, thee of een frisdrankje, eventueel met iets lekkers, bestellen. Ook worden er heerlijke broodjes verkocht. Elke dinsdagochtend van 9.30-11.00 uur bent u welkom in het Taalcafé. Op een gezellige manier, met een kopje koffie de Nederlandse taal oefenen, onder begeleiding van ervaren taalvrijwilligers. Behalve voor informatie en lezen kunt u met uw digitale vragen in de bibliotheek terecht. In bibliotheek Feijenoord is een helpdesk, bemand door studenten van de it-brug Albeda college.

Vijf dagen per week, van maandag t/m vrijdag, (niet in de schoolvakanties) zijn zij aanwezig om te zoeken naar oplossingen voor uw computerproblemen en vragen te beantwoorden. U hoeft geen afspraak te maken en de adviezen zijn gratis. Er zijn regelmatig workshops voor volwassenen en kinderen, computercursussen en u kunt met uw computervragen terecht bij de digidokter of in het tabletcafe. Er zijn verschillende soorten lidmaatschappen, met uw bibliotheekpas heeft u bij verschillende activiteiten korting. Ook kunt u thuis de catalogus raadplegen, uw boeken reserveren en naar de vestiging naar keuze laten sturen en daar ophalen.

Heeft u een leuke hobby en wilt u anderen laten zien wat u zoal verzameld of zelf maakt? Neem eens contact op met de bibliotheek en vraag naar Ada de Groen. Wellicht is er een mogelijkheid om in de bibliotheek te exposeren. Wilt u meer weten, kom tijdens openingstijden eens langs en kijk op de website: www.bibliotheek.rotterdam.nl en schrijft u in voor de nieuwsbrief. Openingstijden: maandag, woensdag en donderdag: 10.00-17.30 uur dinsdag: 12.00-20.00 uur vrijdag: 12.00-17.30 uur zaterdag: 10.00-16.00 uur Bibliotheek Feijenoord Sandelingplein 16 b 3076 JP Rotterdam Telefoon: 010 2816365

 

Bibliotheek Feijenoord
Openingstijden:

Maandag 10 -17.30 uur

Dinsdag 12 -17.00 uur

Woensdag 10 -17.30 uur

Donderdag 10 -17.30 uur

Vrijdag 12 -17.00 uur

Zaterdag 10 -16.00 uur

Sandelingplein 16B
3075 AG Rotterdam
010 2816365

 

feijenoord@bibliotheek.rotterdam.nl
www.bibliotheek.rotterdam.nl

ma, wo, do: 10-17.30 uur

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.