Buurtpreventie toont kracht in Vreewijk

Het Buurtpreventieteam bestaat uit een enthousiaste groep bewoners die zich actief willen inzetten voor het mooie Tuindorp Vreewijk. Het team kan altijd versterking gebruiken en nieuwe leden die mee willen werken om de wijk schoon, heel en veilig te houden. Het team biedt naast verbondenheid het volgende:

  • De eigen veiligheid van de teamleden staat altijd voorop
  • De teamleden kunnen zelf bepalen hoeveel tijd ze in de Buurtpreventie acties willen steken
  • De teamleden leren al doende de wijk en de bewoners beter kennen
  • De eigen conditie blijft op peil of wordt zelfs vergroot
  • Het eigen netwerk wordt groter.

Meer weten? Mail naar BuurtpreventieVreewijk@outlook.com bezoek www.facebook.com/BuurtpreventieVreewijk Twitter: http://www.twitter.com/bpt_Vreewijk of telefonisch 06-43190908

Over Janny Kok

Als freelance journalist zetten nieuwsbronnen en opdrachtgevers mij ertoe aan het ‘product Janny Kok’ kwalitatief hoog te houden. Want waarom zou je een freelancer inhuren, als je substandard werk krijgt. Dat leveren van goed werk en dat precies op tijd afleveren is prioriteit nummer 1 van deze generalist, die het generalist zijn als toegevoegde waarde beschouwt. Het feit dat ik voor een fors deel Engelstalige productie lever, zie ik ook als toegevoegde waarde van het ‘product Janny Kok’. Onder het kopje 'maatschappelijk verantwoord ondernemen' valt mijn bestuurslidmaatschap van de vereniging Ondernemend Vreewijk. Daarvan ben ik de secretaris.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.