Huis van de Wijk De Brink

 

“Voor en door Vreewijkers”: dat zou het motto kunnen zijn voor De Brink. De relatief nieuwe aanbieders van sociale welzijnsactiviteiten maken zich sterk voor een wijkcentrum voor alle Vreewijkers. De gemeente Rotterdam heeft daarvoor de stichting Humanitas ingeschakeld. De twee professionals die in De Brink zijn gestationeerd, leggen zoveel mogelijk contacten met andere organisaties en personen in tuindorp Vreewijk om te zien wat er nog meer kan gebeuren dan het huidige aanbod aan activiteiten voor jong en oud.

De recente geschiedenis leert dat Vreewijkers hart hebben voor De Brink (voorheen Het Zuider Volkshuis). Dat bleek zeker toen De Brink ruim een maand gesloten was. Oud-welzijnswerker van De Brink, Ton ten Klooster, en een groep van vrijwilligers werken hard aan een in De Brink te houden reünie van mensen die zich verbonden weten met het centrum van het unieke Tuindorp Vreewijk.

Meer weten? Neem contact op met Willem van Noorloos@stichtinghumanitas.nl telefoonnummer De Brink 0104195100

Huis van de wijk de brinkRotterdam.DREEF 713075HA Rotterdam. Route. Openingstijden: op weekdagen 09:00 – 17:00 uur en verdere op uren voor bepaalde activiteiten

Afhaalpunt Huis van de wijk de brink van DPD in Rotterdam

https://www.producten.nl/afhaalpunt/…/rotterdam/dreef/huis-van-de-wijk-de-brink/80… 

Over Janny Kok

Als freelance journalist zetten nieuwsbronnen en opdrachtgevers mij ertoe aan het ‘product Janny Kok’ kwalitatief hoog te houden. Want waarom zou je een freelancer inhuren, als je substandard werk krijgt. Dat leveren van goed werk en dat precies op tijd afleveren is prioriteit nummer 1 van deze generalist, die het generalist zijn als toegevoegde waarde beschouwt. Het feit dat ik voor een fors deel Engelstalige productie lever, zie ik ook als toegevoegde waarde van het ‘product Janny Kok’. Onder het kopje 'maatschappelijk verantwoord ondernemen' valt mijn bestuurslidmaatschap van de vereniging Ondernemend Vreewijk. Daarvan ben ik de secretaris.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.