Kapsalon Koppelaar 50 Jaar

Kapsalon Koppelaar heeft dit jaar wat te vieren: haar 50 jarig bestaan  in Tuindorp Vreewijk. De verjaardag werd uitbundig op 3 februari  jl. gevierd met allen die de kapsalon lief zijn. Klanten en zakenrelaties hieven het glas op de voorbije halve eeuw en blikten ook terug op de ontstaansgeschiedenis van de kapsalon. Dat was op 4 februari 1969 aan de Groenezoom toen Jan Koppelaar er het  kappersvak uitoefende. 

Jaren geleden nam Marika Koppelaar de kappersattributen, de kennis en kunde en de manier van het kappersvak over van vader Jan. Ze heeft vanzelfsprekend haar eigen ontwikkeling in het kappersvak doorgemaakt en toegepast.

Degenen die de salon onder leiding van Jan Koppelaar hebben gekend, zullen de soortgelijke sfeer van de ‘buurtkapper’  in de salon aan de Groenezoom herkennen en ook een al jarenlang vertrouwd gezicht; dat van kapper Cor. Hij en Marika zijn van alle kappersmarkten thuis, getuige de manier waarop ze op nagenoeg elke wens van de klant kunnen inspelen.

Marika houdt het simpel bij: “wij zijn een heren- en dameskapsalon”, maar dan wel een waar iedere klant een heel persoonlijke service krijgt.

Meer weten? Kijk dan in de spiegel aan de Groenezoom 200, 3075 GK Rotterdam telefoon 010-4190443. Op Facebook presenteert de kapsalon zich ook.  Ga naar http://facebook.com/kapsalonkoppelaar  of voor een bericht via Facebook naar @kapsalonkoppelaar . 

Openingstijden: dinsdag t/m donderdag van  9.00-18.00 uur en vrijdag van 9.00-20.30 uur. Zaterdag’s is de kapsalon van 9.00-14.00 uur geopend. Maandag gesloten. De kappers werken op afspraak.

Kapper Cor al tientallen jaren het vertrouwde gezicht bij Kapsalon Koppelaar

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.