Leeszaal Vreewijk

 Leeszaal Vreewijk is meer dan een plek waar ‘boekenier’ Pieter Termeer en zijn vrijwilligers ‘in de boeken zitten’.  Dat doen ze nog even in een voormalig winkelpand aan de Berkendaal, maar er ligt een glanzende toekomst in het verschiet aan de Groenezoom 275. In deze voormalige groentenzaak/onderkomen 100 Jaar Vreewijk/Bioscoop Vreewijk zal meer gebeuren dan gratis boeken in ontvangst nemen om deze vervolgens aan andere boekenwormen gratis mee te geven. Termeer noemt ondermeer het houden van lezingen over diverse onderwerpen en andere publiekstrekkers. 

De Leeszaal Vreewijk zal samen met andere nieuwe vestigingen zeker bijdragen aan de levendigheid aan de Groenezoom. Meer weten? Kijk op www.facebook.com/leeszaalvreewijk en op andere sociale media.

Actie, actie blijft vooropstaan voor Pieter en zijn culturele vrienden, zo blijkt bij het bekijken van  https://www.facebook.com/janny.kok/videos/10154650733646934/

Over Janny Kok

Als freelance journalist zetten nieuwsbronnen en opdrachtgevers mij ertoe aan het ‘product Janny Kok’ kwalitatief hoog te houden. Want waarom zou je een freelancer inhuren, als je substandard werk krijgt. Dat leveren van goed werk en dat precies op tijd afleveren is prioriteit nummer 1 van deze generalist, die het generalist zijn als toegevoegde waarde beschouwt. Het feit dat ik voor een fors deel Engelstalige productie lever, zie ik ook als toegevoegde waarde van het ‘product Janny Kok’. Onder het kopje 'maatschappelijk verantwoord ondernemen' valt mijn bestuurslidmaatschap van de vereniging Ondernemend Vreewijk. Daarvan ben ik de secretaris.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.