Logopediepraktijk Rotterdam-Zuid en perSONA stem- en spreekwerk

per-sona-stem--en-spreekwerk_src_1Logopediepraktijk Rotterdam-Zuid is opgericht in 1988 door Justine Bots en Ans Oudenaarden en bestaat al meer danĀ 25 jaar!

Inmiddels werken er 5 logopedisten in de praktijk.

Logopediepraktijk Rotterdam-Zuid is een allround praktijk. Dit betekent dat u voor uiteenlopende logopedische problemen bij ons terecht kunt. In de praktijk behandelen wij kinderen en volwassenen met stem-, spraak- en/of taalproblemen of problemen op het gebied van adem, gehoor en/of eten en drinken.

Wij werken vanuit 2 hoofdlocaties: aan de per-sonaGroenezoom en aan de Dreef. Sinds oktober 2012 hebben wij een nevenlocatie geopend in Gezondheidscentrum Randweg / ‘t Slag.

Logopediepraktijk Rotterdam-Zuid is al 25 jaar een begrip in tuindorp Vreewijk
Onder de naam ‘per SONA stem en spreekwerk’ verzorgt Justine sinds 1993 [logopedische] stemtrainingen in het bedrijfsleven en in de theaterwereld. Om een indruk te krijgen van haar studie- en werkverleden [en heden] kunt u kijken op: http://www.linkedin.com/in/justinebots

Naast haar werk als logopediste en stemtrainer heeft Justine een uit de hand gelopen hobby die natuurlijk in het zo groene tuindorp Vreewijk totaal opgebloeid is! Zij verkoopt allerhande diervriendelijke tuinartikelen onder de naam: Hortus Vitalis ‘de levendige tuin’. Op de webwinkel kunt u terecht voor onder andere vogelhuisjes met camera, egelhuizen, vleermuiskasten, insectenkasten en nog veel meer diervriendelijke artikelen die ervoor zorgen dat uw tuin, balkon, volkstuin of landgoed steeds dier vriendelijker wordt en u -dichtbij- kunt genieten van uw levendige omgeving: Beleef de lente thuis!
Kijk voor de webwinkel op: www.hortusvitalis.nl of op www.vogelhuisjemetcamera.nl

Groenezoom 128
3075 GJ Rotterdam
010 419713

www.logopediepraktijkrotterdamzuid.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.