Minotaurus Vormgeving, Beeld & DTP

minotaurus_profielfoto

Edwin Stierman

Ontwerper | Illustrator | Striptekenaar | DTP-er

Postadres: Berkendaal 18, 3075 XG  Rotterdam
Studio: Korte Kromhout 14, 3075 DM  Rotterdam
Tel. 010) – 432 64 78 | Mobiel: 06 – 387 34 184

Website: www.minotaurus-vormgeving.nl

E-mail: edwin@minotaurus-vormgeving.nl

Even voorstellen…

Aan het roer van Minotaurus staat Edwin Stierman. Een gedreven ontwerper uit Rotterdam met ruim 25 jaar ervaring in de grafische- en illustratieve vormgeving. Van het ontwerpen van logo’s tot het bedenken van een huisstijl. Van een flyer tot een complete reclamecampagne. Zijn persoonlijke, betrokken manier van werken, en vooral de verrassende combinatie van no-nonsense en pure creativiteit zorgen voor een maximaal resultaat.

Service en meedenken met de klant staan centraal in de aanpak. Jarenlange ervaring, passie en liefde voor het vak ziet u terug in het eindresultaat. Minotaurus is dé partner voor startende ondernemers en reeds bestaande bedrijven die op zoek zijn naar een onderscheidende vormgeving.

De kennis en kunde worden volledig ingezet om u te helpen bij het bereiken van uw doelstelling. Ongeacht de branche. Minotaurus maakt een uniek en onderscheidend design van uw idee, illustratiewens of dtp-opdracht.

Wat anderen zeggen:
Ladies4Life:
“Edwin heeft voor Ladies4Life het logo, de huisstijl en de verjaardagskalender ontworpen. Na een goed gesprek en een inventarisatie van de wensen is hij aan de slag gegaan en dit heeft geresulteerd in een speelse en warme vormgeving. Edwin bedankt voor de fijne samenwerking en het prachtige resultaat voor het goede doel!”
Brenda MacDonald,
Ladies4Life

Basic CMYK

Minotaurus Vormgeving, Beeld & DTP is:
een kleine Rotterdamse éénmans-reclamestudio. Korte lijnen met één aanspreekpunt. Meer dan 30 jaar praktijkervaring… Dat dan wel weer…

Minotaurus Vormgeving, Beeld & DTP biedt:
Creativiteit vanuit een unieke invalshoek. Maatwerk advies. Zeer schappelijke prijzen. Zeker aan te raden voor de kleine- en/of startende ondernemers.
Unieke trouw- en/of geboortekaartjes! Precies zoals jij het wil hebben. Dit geldt natuurlijk ook voor (uitnodigings)kaarten bij  jubilea of verjaardagen…

Over Edwin Stierman

Enthousiaste vakman die het (digitaal) ontwerpen, vormgeven en fotograferen ziet als ambacht. Niet als kunstje op de computer.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.