PAAY VERZORGT VOETEN

Hannie Paay houdt in haar J. Paay Voetverzorging pas sinds 2015 aan het Reineveld 4 praktijk, maar mensen met voetklachten weten haar daar zeker te vinden. “Ik zorg ervoor dat mijn ciënten weer blij met hun voeten zullen zijn”, zegt ze. 

Onder het motte ‘het zijn onze voeten die ons dragen’ behandelt ze voeten en onderbenen op passende wijze. Ze is gespecialiseerd als medisch pedicure en werkt als dusdanig samen met podotherapeuten. Al doende gaat ze in op de groeiende vraag van mensen die medische voet- en beenverzorging nodig hebben, zoals diabetici en reumapatiënten. Iedereen kan desgewenst een onderbeenmassage krijgen, zijn of likdoorns, kalknagels en ander voetongemakken laten verhelpen. Ze kan hulpvragers zeker informeren over hetgeen zorgverzekeraars vergoeden en over nieuwe regelgeving die deze verzekeraars hebben uitgevaardigd.

J. Paay Voetverzorging kijkt verder dan de ‘benenwagen’. Dat bewijzen gediplomeerde collega’s van Hannie Paay die in haar praktijk schoonheidsbehandelingen en voetreflextherapieën geven.

Meer weten? Bel 0648298852 van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur voor vragen en advies of voor behandeling buiten de reguliere openingstijden. Dat is mogelijk voor werkende mensen een keer per week in de avonduren en zo nodig op zaterdagochtend.

e-mail:  hannie.paay@hotmail.nl 

 

Over Janny Kok

Als freelance journalist zetten nieuwsbronnen en opdrachtgevers mij ertoe aan het ‘product Janny Kok’ kwalitatief hoog te houden. Want waarom zou je een freelancer inhuren, als je substandard werk krijgt. Dat leveren van goed werk en dat precies op tijd afleveren is prioriteit nummer 1 van deze generalist, die het generalist zijn als toegevoegde waarde beschouwt. Het feit dat ik voor een fors deel Engelstalige productie lever, zie ik ook als toegevoegde waarde van het ‘product Janny Kok’. Onder het kopje 'maatschappelijk verantwoord ondernemen' valt mijn bestuurslidmaatschap van de vereniging Ondernemend Vreewijk. Daarvan ben ik de secretaris.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.