Quist Beeld en Geluid

De firma Quist bestaat sinds 2013 al meer dan 50 jaar.

Begonnen in het tijdperk van de eerste zwart-wit en later de kleuren-televisies, toen nog uitgerust met “lampen”. Als monteur van deze toestellen zat Dhr. Quist langs de weg in de regio Rotterdam. Zeiltje op de eettafel, tv erop, openschroeven en aan huis gerepareerd. Zelfs antennes plaatsen op de daken van de woningen behoorde toendertijd tot de werkzaamheden.

quist-beeld-en-geluid_src_1Jaren later kwam daar de winkel bij, verkoop van nieuwe tv’s, radio’s en video recorders, uitgebreid met groot en klein huishoudelijke apparaten.

In 1997 heb ik als huidige eigenaar het bedrijf overgenomen en de naam behouden omdat het een begrip is in de regio.

Ook nu nog repareren wij televisies en audio/ video apparatuur. Als het nog te repareren is tenminste. In deze tijd met elkaar snel opvolgende modellen en technologieën en steeds maar weer lagere prijzen is deze mooie apparatuur bijna geworden tot een soort van wegwerp producten.

En terwijl de apparatuur, de electronica daarin en de markt veranderden bleef de ouderwets goede service.

Nog steed worden alle door u aangeschafte apparaten gratis bezord en gratis geinstalleerd c.q. aangesloten, net als vroeger.

Bij menigeen groot winkelbedrijf moet hiervoor tegenwoordig extra worden betaald, bedragen van €100,- tot €150,- zijn geen uitzondering. Deze bedrijven lijken dus wel goedkoop maar regelmatig blijkt dat onze klanten onder de streep bij ons beter uit zijn.

Bent u dus toe aan nieuwe apparatuur? Koop dit dan bij de vakspeciaalzaak “bij u om de hoek”.

quist-beeld-en-geluid_src_2Tot ziens in onze winkel,

 

Carolina en Paul Degenaar
Quist Beeld en geluid
Ouderwets goede service.
Alles gratis bezorgd, geïnstalleerd, aangesloten en uitgelegd.
Leveren van tv, video, audio en zogenaamde witgoed producten zoals wasautomaten, drogers, vriezen, koelen en klein huishoudelijke apparaten.

Groenezoom 285 b
3075 GE Rotterdam
010 4191383
www.quistbeeldengeluid.nl

Open: dinsdag t/m donderdag 9.00-17.00 uur
vrijdag 9.00-16.00uur, zaterdag:9.30-16.00 uur

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.