Fysiotherapie Vonderfysiofit

fotomedewerkers

Fysiotherapie praktijk VonderFysioFit is een PLUS-praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie en medische fitness.

 

Iedereen die in het dagelijks leven belemmerd wordt bij het bewegen of klachten heeft van het bewegingsapparaat ( gewrichten/spieren) kan bij ons terecht.

Een verwijzing van een arts is niet noodzakelijk, tenzij het een chronische aandoening betreft. Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars en zijn PLUS-praktijk: zie ook www.zorgzoeker.zilverenkruis.nl

Tevens zijn wij aangesloten bij ClaudicatioNet, voor de behandeling van zgn. etalage benen en bij LEF: Longnetwerk Eerstelijns Fysiotherapie. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in longrevalidatie bij COPD en Astma.

Ook na een Total Hip of Total Knee operatie kunt u voor revalidatie bij ons terecht.

De meeste patienten worden individueel behandeld, maar wij bieden ook specifieke oefenprogramma’s die in groepsverband worden aangeboden (bv. voor COPD, reuma, artrose en rugklachten).

Is er geen sprake van een aandoening, maar wil je afvallen, je conditie verbeteren of meer bewegen onder deskundige begeleiding, dan is dat ook mogelijk. B.v. met een abonnement. M.b.v. een trainingsprogramma op maat ontdek je dat je meer kan dan je denkt!   Conditie, kracht en inspanningscapaciteit nemen toe.

logo VonderFysioFit-1

Je krijgt meer energie en voelt je weer fitter!

Is dat iets voor jou? … kom dan bij ons langs.  Bellen mag natuurlijk ook:     tel: 010-4191353.

Voor meer informatie: www.vonderfysiofit.nl

 

fitnessruimteVonder 52

Groene Hilledijk 342

 TEL:  010 – 4191353    

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.