Rotterdamse Ondernemers op de kaart bij gemeenteraad

Open brief  aan Ondernemers van Rotterdam,

Zeker  6 ondernemers uit 6 verschillende winkelgebieden – onder wie winkeliers en culturele ondernemers uit Vreewijk – hebben hun stem laten horen in de gemeenteraadscommissie Fysiek over uitdagingen als te hoge huren, leegstand, eenzijdige branchering, balans horeca – retail, gebrekkige organisatiegraad, de rol van de gemeente, etc.

En niet zonder succes!

Door de insprekers en de winkeliers op de tribune zijn de kersverse raadsleden overtuigd van het belang van samenwerking van de gemeente met Retail en Horeca in onze stad.

Daarom organiseert Retail010 op dinsdag 3 juli a.s., 18.30 uur, in VervanHier, Kleiweg 69 een politiek café met afgevaardigden van verschillende politieke partijen.

Meld je dus aan en praat mee over het de toekomst van jouw gebied!

 

Met vriendelijke groet,

Retail010

Cornelis Los (voorzitter)

Anke Griffioen (secretaris)

 

Over Janny Kok

Als freelance journalist zetten nieuwsbronnen en opdrachtgevers mij ertoe aan het ‘product Janny Kok’ kwalitatief hoog te houden. Want waarom zou je een freelancer inhuren, als je substandard werk krijgt. Dat leveren van goed werk en dat precies op tijd afleveren is prioriteit nummer 1 van deze generalist, die het generalist zijn als toegevoegde waarde beschouwt. Het feit dat ik voor een fors deel Engelstalige productie lever, zie ik ook als toegevoegde waarde van het ‘product Janny Kok’. Onder het kopje 'maatschappelijk verantwoord ondernemen' valt mijn bestuurslidmaatschap van de vereniging Ondernemend Vreewijk. Daarvan ben ik de secretaris.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.