Tuinonderhoud actie blijft nodig

Afgelopen week hebben bewoners van de Meiendaal 5a tot en met 17a een brief van Havensteder in de brievenbus gekregen met het verzoek om mee te doen aan de Tuinier en Fleurop actie. Dat heeft Like Je wijk Vreewijk gemeld.

Onderhoud van je tuin is echt heel erg belangrijk voor het aangezicht van de woonomgeving en leefbaarheid in de wijk. Havensteder organiseert daarom morgen 28 juni van 9:00 tot 16:00 uur samen met bewoners een tuinactie /opfleurdag. De tuinen, het achterpad en de geveltuintjes krijgen deze dag extra aandacht. Ook is deze dag natuurlijk om je buren wat beter te leren kennen en er is genoeg eten en drinken voor iedereen. 

Heb je nog vragen of wil je je nog aanmelden? Neem dan contact op met Denise Brandon 010-8902525.

Over Janny Kok

Als freelance journalist zetten nieuwsbronnen en opdrachtgevers mij ertoe aan het ‘product Janny Kok’ kwalitatief hoog te houden. Want waarom zou je een freelancer inhuren, als je substandard werk krijgt. Dat leveren van goed werk en dat precies op tijd afleveren is prioriteit nummer 1 van deze generalist, die het generalist zijn als toegevoegde waarde beschouwt. Het feit dat ik voor een fors deel Engelstalige productie lever, zie ik ook als toegevoegde waarde van het ‘product Janny Kok’. Onder het kopje 'maatschappelijk verantwoord ondernemen' valt mijn bestuurslidmaatschap van de vereniging Ondernemend Vreewijk. Daarvan ben ik de secretaris.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.