Werk van Karel de Groot

Ondernemend oud-secretaris Toos de Groot maakte met groot plezier melding van haar deelname aan de Kunstmarkt in Oudewater.

Toos de Groot zegt over haar werk dit: “Ik heb met groot respect en waardering de werken van Karel de Groot bekeken toen ik zijn aquarellen over de Lek, Vlist en IJssel uit de daar opgeborgen laden  haalde. Ik was gewend geraakt aan de foto’s van het werk. (zie ook www.stichtingkareldegroot.com ) , maar in werkelijkheid zijn de kleuren van de werken vele malen mooier.”

 

 

 

Over Janny Kok

Als freelance journalist zetten nieuwsbronnen en opdrachtgevers mij ertoe aan het ‘product Janny Kok’ kwalitatief hoog te houden. Want waarom zou je een freelancer inhuren, als je substandard werk krijgt. Dat leveren van goed werk en dat precies op tijd afleveren is prioriteit nummer 1 van deze generalist, die het generalist zijn als toegevoegde waarde beschouwt. Het feit dat ik voor een fors deel Engelstalige productie lever, zie ik ook als toegevoegde waarde van het ‘product Janny Kok’. Onder het kopje 'maatschappelijk verantwoord ondernemen' valt mijn bestuurslidmaatschap van de vereniging Ondernemend Vreewijk. Daarvan ben ik de secretaris.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.